Een Belgisch merk
Alle raamdecoratie van het merk Diaz en Dizz wordt in België vervaardigd. Dit is uniek. Je kan rekenen op hoogwaardige materialen die door toegewijde, ervaren werknemers omgezet worden in jouw ideale raamdecoratie.

Kwaliteit
Om lang van jouw gordijnen te genieten zijn twee zaken heel belangrijk: een goeie gordijnstof en een verzorgde confectie. Diaz en Dizz Design heeft hiervoor veel aandacht. Hun collectie wordt zorgvuldig samengesteld met gordijnstoffen van hoge kwaliteit. Hun confectieatelier vervaardigt vervolgens gordijnen en harde raamdecoratie met de grootste zorg en toewijding. Zo ben je 100% zeker dat je investeert in de juiste prijs / kwaliteitsverhouding.

Professioneel advies
In onze winkels kan je rekenen op een deskundig en eerlijk advies. Bovendien is er aandacht voor de presentatie van het assortiment zodat je wel overwogen jouw keuze kan maken. Onze medewerkers krijgen voortdurend praktische en theoretische opleidingen waardoor zij het assortiment als de beste beheersen. Wij beschouwen dit als essentieel zodat een winkelbezoek een verrijkende ervaring is. Er wordt reeds veel online aangekocht, maar bij de juiste keuze van raamdecoratie is het advies van een professional zeker een meerwaarde. Zo kiest je echt optimaal in functie van jouw wensen en uw interieur.

Laden
Laden