Naturel

Een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten lak van projectkwaliteit op polyurethaanbasis welke het hout een ultra matte onbehandelde uitstraling geeft. Duurzame en onderhoudsvriendelijke lak geschikt voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten die blootstaan aan een zeer intensieve belasting. Reukarm, soepel te verwerken, zeer strak vloeiend en sneldrogend. De droge laag is niet vergelend en biedt weerstand tegen slijtage, huishoudchemicaliën, schoenstrepen en (micro-) krassen. Bijzonder geschikt voor eiken, teak en diverse andere houtsoorten. Kan op donkere houtsoorten, wanneer deze in dikke lagen wordt aangebracht, een witte waas geven. Voor donkere houtsoorten wordt TRAE LYX Naturel Extreme aanbevolen.
Afdrukvoorbeeld
Uw prijs
€ 142,50
prijs per POT
incl. BTW
Bekijk verpakkingen, prijzen, kortingen en supplementen
Consument - adviesprijs
€ 158,34
incl. BTW
Artikel niet online bestelbaar. Contacteer ons
Omschrijving
Een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten lak van projectkwaliteit op polyurethaanbasis welke het hout een ultra matte onbehandelde uitstraling geeft.
Duurzame en onderhoudsvriendelijke lak geschikt voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten die blootstaan aan een zeer intensieve belasting.
Reukarm, soepel te verwerken, zeer strak vloeiend en sneldrogend.
De droge laag is niet vergelend en biedt weerstand tegen slijtage, huishoudchemicaliën, schoenstrepen en (micro-) krassen.
Bijzonder geschikt voor eiken, teak en diverse andere houtsoorten.
Kan op donkere houtsoorten, wanneer deze in dikke lagen wordt aangebracht, een witte waas geven.
Voor donkere houtsoorten wordt TRAE LYX Naturel Extreme aanbevolen.
Technische kenmerken
glansgraad mat (extra, ultra)
inhoud 2,5 l
Extra info
Inhoud 2,5 L
Glansgraad Ultra mat
Verpakt per 4 stuks
Technische & veiligheidsfiches
    Laden
    Laden