VOUWGORDIJN ACTIE

Vouwgordijnen geven meteen een warme uitstraling in je interieur. Creëer sfeer in je huis en geniet nu van gratis stof bij aankoop van een Bmfabrics vouwgordijn!
Maak je keuze uit onze vouwgordijn toppers, een selectie stoffen uitermate geschikt voor jouw vouwgordijnen. Ga voor een transparante en licht doorlatende stof in de woonkamer of keuken, of kies voor een verduisterende stof in de slaapkamer. Onze stoffen kunnen extra gevoerd worden.
De vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in zeven modellen met verschillende plooien en worden afgewerkt met een kettingsysteem in het wit of geanodiseerd aluminium dat gekleurd kan worden zoals de stof. Heb je het liever automatisch? Bedien je vouwgordijn automatisch met een afstandsbediening en koppel het aan je home motion system!

Hulp nodig bij je keuze? Vraag ernaar in de winkel!
Actie geldig van 15/09/2019 t.e.m. 15/11/2019.

Bmfabrics staat voor tijdloze en kwalitatieve collecties met een eigen identiteit. Hun uitgebreid gamma aan gordijnstoffen wordt in eigen atelier op maat geconfectioneerd.
Bij Bmfabrics kies je voor emotie en beleving, feeling en cocooning. Droom weg bij je nieuwe, moderne interieur en laat je meevoeren naar een oase van rust en beleving.
Tweejaarlijks presenteren ze een nieuwe collectie gordijnstoffen, steeds eigentijds en inspelend op zowel trends als tijdloze stoffen.

Laden
Laden