HET MERK CASAMANCE

Casamance is een Franse editeur van hoogwaardige stoffen, wandbekleding en decoratieve accessoires, die de klassiekers van morgen opnieuw weet uit te vinden. De tijdloze ontwerpen verfraaien uw stijlvolle interieurs.

INSPIRATIE

Dit seizoen bekleden de behangcollecties van Casamance de muren met de warmte van hout, verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Of herinterpreteren ze het ontwerp en de architectuur van de art nouveau door middel van vereenvoudigde vormen, stijlvolle plantmotieven, geometrische figuren verzacht door grafische rondingen en details die door de metaalachtige inkt geaccentueerd worden. Casamance brengt ook een met de hand getekende collectie uit met panoramische uitzichten. De collectie is in hun eigen ontwerpstudio tot stand gekomen en geïnspireerd door de uitgestrektheid van de Afrikaanse vlakten, de diepte van het bos, de bloei van wilde bloemen of een Toscaanse vallei. Een uitnodiging om op reis te gaan.

EXPERTISE

In de ontwerpstudio van Casamance werken kleurenexperts en stylisten. Zij worden gezien als de hart en ziel van Casamance en hun talent drukt zich uit in verschillende en gevarieerde vormen van de teken- en schilderkunst zoals aquarel, acryl, pastel, houtskool, gekleurde inkt of Chinese inkt. Bepaalde technieken vullen elkaar aan, zoals pastel en aquarel; de materialen overlappen waardoor het accent wordt gelegd op het reliëf van de lieflijke landschappen. De ontwerpstudio werkt samen met het productteam om zo hoogwaardig behang met een prachtig bewerkte structuur te creëren dat eenvoudig aan te brengen en in rijke en subtiele kleuren verkrijgbaar is.


Casamance behang
Casamance behang
Laden
Laden