Artelux gordijnen sinds 1992

De kracht van Artelux zit in elegante, rijke en sfeervolle gordijnstoffen waarbij ze functionaliteit en uitstraling haarfijn met elkaar weten te verbinden. Ontwerp en ontwikkeling van hun producten vindt plaats op Nederlandse bodem.

Elegante collectie

De Artelux collectie is tijdloos en onderhoudsvriendelijk. Natuurlijk, elegant en uitgesproken, met onverwachte details, verrassende contrasten en aandacht voor transparantie en kleuren. Maar wat hun producten écht sterk maakt? Aan ieder detail is gedacht, en daar de details weer van.

Sfeervol thuiskomen

De kracht zit in elegante, rijke en sfeervolle gordijnstoffen waarbij ze materialiteit, functionaliteit en uitstraling haarfijn met elkaar weten te verbinden. Ontwerp en ontwikkeling van Artelux gordijnstoffen vindt plaats in Nederland waar een team van ontwerpers zich laat inspireren door de wereld om zich heen.
Kies met Artelux voor kleur en kwaliteit! Ervaar de rijkdom en luxe en creëer je persoonlijke tijdloze, natuurlijke of juist chique sfeer met deze veelzijdige collectie van Nederlandse bodem.
Met Artelux is het sfeervol thuiskomen!


Artelux gordijnen
Artelux gordijnen
Artelux gordijnen
Laden
Laden