DESSO / Tarket

DESSO is het toonaangevende tapijtmerk van Tarkett met meer dan 85 jaar ervaring in het vervaardigen van tapijt en met oog voor design en suprieure kwaliteit. DESSO heeft in al die jaren een uitstekende reputatie opgebouwd als innovatief producent van zowel vloerkleden als kamerbreed tapijt.

Oog voor design en een knipoog naar de wereld

DESSO staat voor kwaliteit en design en haalt inspiratie uit de laatste trends op het gebied van structuren, materialen en kleuren, die toegepast worden in de hedendaagse binnenhuisarchitectuur. Daarnaast halen onze designers eveneens inspiratie uit de natuur, landschappen en wereldse culturen, wat zorgt voor een warm-karkteristieke en persoonlijke feel.

Sustainability

Duurzaamheid is één van de kernwaarden van DESSO. Zo wordt er sinds 2007 al hard gewerkt om hun producten zo duurzaam mogelijk te maken met een minimale belasting op het milieu. In tapijten worden bv. kalk, die uit drinkwater wordt gefilterd of zelfs afgedankte visnetten verwerkt. Deze zaken klinken misschien als een vreemde verzameling afval, maar ze bevatten eigenlijk waardevolle materialen die opnieuw kunnen worden gebruikt. Bij DESSO werken ze daarom samen met partners die op innovatieve manieren waardevolle materialen extraheren uit gebruikte producten.


Desso tapijt
Desso tapijt
Laden
Laden