HET MERK CASELIO

CASA (huis in het Spaans) + HELIOS (zon in het Grieks) = CASELIO
Deze combinatie van woorden kan alleen maar staan voor een stralend merk met aanstekelijk optimisme! Het is met grenzeloze creativiteit en een uitstekend oog voor kleur dat het Caselio-team met passie en enthousiasme behangcollecties ontwerpt die toegankelijk, kleurrijk, origineel, fantasierijk en inventief zijn.

VISIE & STIJL

De behangcollecties van Caselio zijn zowel verfijnd als modern. Dit behang laat u een compleet andere manier van geometrische motieven genieten. Met diverse metaalachtige en iriserende tinten om optische illusies en trompe l’oeil-effecten te creëren voor een elegant doolhof van paden die overal en nergens naar leiden. Uit deze hemelse overvloed aan kleuren en tekeningen komt uniek behang voort met dier- en plantmotieven, geometrische figuren, romantische patronen met een retro-accent, die uw interieur personaliseren, en adembenemende uitzichten die een uitzonderlijke sfeer in uw huis scheppen…

EXPERTISE

Het meest waardevolle talent van Caselio blijft het aanbieden van toegankelijke collecties gericht op een breed publiek. Het merk biedt een zeer aantrekkelijke prijs en het behang is ongelooflijk eenvoudig aan te brengen. Zo speelt Caselio in op de wensen van het hele gezin.

Caselio behang print
Caselio behang floral
Laden
Laden