De Belgische luxevinyl vloeren van Moduleo® zijn geperfectioneerd voor het leven.

Moduleo vinyl vloeren zijn mooie, praktische en duurzame vloeroplossingen die uitblinken op vlak van design, comfort en prestaties. Met een Moduleo vloer haal je een vinyl vloer in tegels of in planken in huis waar je nog jaren plezier aan hebt.

Alle Moduleo® luxevinyl vloeren zijn geschikt voor elke ruimte.

Je woonkamer, je keuken, je badkamer, … Elke ruimte heeft zijn eigen karakter en stelt andere eisen aan de vloer. Gelukkig zijn de luxevinyl vloeren van Moduleo geschikt voor elke ruimte. In tegenstelling tot parket en laminaat blijft een Moduleo vloer uitzonderlijk stabiel onder invloed van vocht en warmte. Kies je favoriete vinyl vloer en zet elke ruimte naar je hand.

Moduleo LayRed® - luxevinyl voor renovatie.

LayRed is de sterkste vinylvloer van Moduleo en werd ontwikkeld om zijn mannetje te staan in de meest extreme omstandigheden. De vloer is opgebouwd uit 12 lagen. De onderste laag is een geïntegreerde, rode ondervloer. LayRed biedt alle voordelen van vinyl en voegt daar uitzonderlijke stevigheid aan toe.
De akoestische laag in het midden absorbeert het loopgeluid: geen gekraak of irritante klikgeluiden als je over de vloer stapt. Daarnaast vermindert de geïntegreerde ondervloer ook het transmissiegeluid. De geluiddempende eigenschappen (21 db) zijn aantoonbaar beter dan die van keramische tegels, laminaat, parket en andere rigid vinyl vloeren.
Je legt de amper 6 mm dikke vinyltegels of -planken makkelijk over een bestaande, vaak oneffen vloer, zonder die te moeten uitbreken of egaliseren. Dankzij zijn sterke kern en geïntegreerde, rode ondervloer is LayRed in staat om openingen en oneffenheden in bestaande vloeren te overbruggen. Dat maakt van LayRed de ideale vloeroplossing voor elk renovatieproject.
Moduleo Mountain Oak 56869
Moduleo Jetstone 46982
Laden
Laden