Diaz Sunprotection,  100% Belgische raamdecoratie op maat
Raamdecoratie van het merk Diaz biedt u het beste van 2 werelden. U koopt een puur Belgisch product én u haalt betrouwbare en kwalitatieve binnenzonwering in huis.
Ons assortiment is zeer uitgebreid en zal uw hart kunnen bekoren, ongeacht of uw voorkeur uitgaat naar rolgordijnen, lamellen, jaloezieën of gordijnen.
Maak uw stoutste raamdecoratiedromen waar!
Raamdecoratie van Diaz speelt in op verschillende woonwensen en gevarieerde interieurstijlen. Bij Thiry Paints hebben alle interieuradviseurs een doorgedreven kennisniveau over onze producten. Zo kunnen ze u met raad en daad bijstaan bij de keuzes die van uw huis een echte thuis maken!
 Tip: bekijk zeker de mogelijkheden van elektrisch bediende raamdecoratie. Uw gordijnen of lamellen aansturen via uw stem, een app of een traditionele afstandsbediening; aan u de keuze! Nagenoeg alle raamdecoratie kan voorzien worden van een sterke batterijmotor zodat het ontbreken van de juiste bekabeling geen belemmering vormt.
De juiste keuze
Alle zonwering van het merk Diaz wordt gemaakt in ateliers te Tielt & Ardooie, op en top Belgisch. Gepassioneerde medewerkers met jarenlange ervaring zorgen voor een feilloze afwerking van uw toekomstige raamdecoratie.  U hoeft niet langer te twijfelen. Met Diaz en Thiry Paints maakt u de juiste keuze om jarenlang van schitterende binnenzonwering te genieten!
Laden
Laden