Forbo Flooring systems, marktleider in designvloeren.

Met de producten van Forbo Flooring Systems ben je verzekerd van een fantastische vloer. Al meer dan 150 jaar maken zij designvloeren van topkwaliteit. In hun complete aanbod vind je een gepaste vloer voor elke ruimte voor zowel de projectenmarkt als consumenttoepassingen.

Voor een duurzame toekomst.

Zij nemen het milieu serieus. Op al hun vloeren krijg je 10 tot zelfs 15 jaar garantie, dat is belangrijk want een lange levensduur spaart grondstoffen. Bovendien worden al hun vloeren gemaakt met 100% groene stroom, zijn de Allura pvc stroken 100% ftalaatvrij, de Novilon vinylvloeren goed te recyclen en is Marmoleum de eerste CO2 neutraal geproduceerde linoleumvloer ter wereld en daarom niet alleen mooi voor binnen, maar ook goed voor buiten.  

Inspirerende vloerplanner en gratis stalen.

Neem zeker eens een kijkje in één van de Forbo brochures, deze staan vol nuttige weetjes en tips aangevuld met prachtige interieurbeelden. Twijfel je nog tussen enkele vloeren? Probeer dan de Forbo online vloerplanner en ontdek hoe je nieuwe vloer er straks in jouw eigen interieur zal uitzien. Of vraag een gratis staal aan. Stalen geven je een goed idee van hoe jouw toekomstige Forbo vloer eruit zal zien.


Forbo Grey Stone 63468
Forbo vtw kwarts
Laden
Laden