Duette® Shades


De originele raamdecoratie met honingraatstructuur

Ga voor een mooie lichtinval en creëer een gevoel van puur comfort in je huis. De Duette® Shades zorgen voor een perfecte verspreiding van het licht en een uitstekende energie-efficiëntie in je huis, ongeacht het seizoen. Het unieke design werpt een isolerende barrière op ter hoogte van je ramen zodat de temperatuur in een kamer geregeld wordt en je tegelijkertijd energie bespaart.

Luxueuze stoffen en kleuren

Geniet van onze eigentijdse Duette® Shades in prachtige kleuren en exclusieve patronen om het interieur van je huis te verfraaien. Van trendy pastels tot klassieke naturellen en inspirerende texturen: de Duette® Shades voegen stijl en verfijning toe aan elk raam en elke kamer.Volledige kamerverduistering


Duette® LightLock™ De ultieme verduisterende raamdecoratie

De beste verduistering van een kamer bereik je met LightLock™, een nieuwe optie bij Duette® Shades. Het betekent simpelweg dat je jaloezieën een extra zijprofiel hebben met een zwarte strip die het licht absorbeert zodat het niet weerkaatst in de ruimte. Zo kan je je slaapkamer volledig verduisteren voor de beste nachtrust of ben je helemaal klaar voor een gezellige filmavond zonder schermreflecties.


Bekijk hier hoe het werkt.
Laden
Laden