ORAC DECOR® SIERLIJSTEN

ORAC is een Belgisch familiebedrijf en internationaal toonaangevend in het ontwerpen en produceren van hoogkwalitatieve 3D-ornamenten voor uw interieur. Het ruime aanbod bestaat zowel uit plinten, kroonlijsten, wandpanelen en decoratieve elementen als profielen voor indirecte verlichting.

INTERIEURDESIGN

Interieurdesign: daar ligt het hart van ORAC. Al 50 jaar ontwikkelen en produceren ze met grote passie decoratieve afwerkingsproducten waarmee karakter gegeven kan worden aan een ruimte.
Laat je creativiteit de vrije loop en zet je eigen stijl in de verf met gebruiksvriendelijke sierlijsten en profielen. Wat je stijl ook is of wie je ook bent: met eenvoudig te plaatsen 3D-muurdecoratie maak je je interieur helemaal af. Van woonkamer tot slaapkamer, van keuken tot tot badkamer: laat je inspireren door de ideeën en creëer je eigen droomwereld.

WAAROM KIEZEN VOOR ORAC DECOR®?

Er is voor elk wat wils, de profielen zijn heel makkelijk te installeren en passen binnen elk budget.
Daarbovenop zijn de plinten zijn water-  en schokbestending, kunnen ze kabels verbergen en zijn overschilderbaar. Heel wat producten zijn ook beschikbaar in een flexibele variant. De overzetplinten zijn dan weer handig bij een renovatie. Tal van mogelijkheden dus!


Laden
Laden