Levis Atelier inspiratiebox
Levis Atelier professioneel kleuradvies
Levis Atelier professioneel kleuradvies


Een kleurenconsulent bij jouw thuis.

Vind je het moeilijk een kleur te kiezen hier in de winkel of kan je kleuren in je eigen interieur niet voorstellen?

Thiry Paints beschikt over een team van ervaren kleurexperts. Ze komen graag aan huis wanneer het voor jou past en bekijken samen met jou alle aspecten van je interieur. Want naast jouw persoonlijke smaak zijn er nog tal van zaken belangrijk in de kleurkeuze voor jouw huis.

Welk meubilair heb je? Hoe is de lichtinval in je woning? Hoe wordt de ruimte gebruikt? Welke sfeer wil je? Welke stijl vind je mooi? Welke kleurencombinaties zie je zitten? Dit zijn vragen die kleuradviseur allemaal bespreekt in het kleuradvies op maat.

Onze kleuradviseurs brengen een hele koffer met kleurechte stalen en kleurenwaaiers mee. Ze maken een persoonlijk en overzichtelijk kleurenplan met de juiste kleurstalen en kleurnamen per muur.

Je krijgt deze gekozen kleuren mooi gepresenteerd in een mapje, met een waardebon voor de aankoop van verf erbovenop. Daarna kan je aan de slag.

Tegelijkertijd nood aan advies over raamdecoratie, behang of andere wandbekleding om je woning verder aan te kleden? Dat kan ook. Vermeldt het even bij je aanvraag en we brengen ook gordijnstalen, behangstalen e.d. mee.

Wat kost kleuradvies aan huis?

Een huisbezoek kost € 90 incl btw. Van de kleuradviseur krijg je een waardebon van € 60, in te ruilen bij een aankoop van minimum € 300.

Kleuradvies geldig voor maximaal 2 ruimtes of een duurtijd van 2 uur.

Hoe vraag ik een kleuradvies aan?

Een kleuradvies aanvragen kan in de winkel, telefonisch, online of via email: info@thirypaints.be. We zoeken samen een geschikte datum en komen vervolgens langs om het advies uit te voeren.
Laden
Laden