Our way of creating curtains

De ontwikkeling van doek en dessin vindt plaats in eigen huis. Een jong en enthousiast team werkt dagelijks aan het merk. Ze halen inspiratie uit het leven, uit woonbladen, internationale beurzen, reizen maar ook uit kleine dagelijkse dingen. Omdat de lijnen kort zijn en ze dicht op de bal zitten, spelen ze handig en flexibel in op de laatste trends! Dat is their way of creating.... Dat zie je. Dat merk je. Dat voel je.

Gordijn collectie

Binnen de collectie vind je naast een bont kleurenpalet ook een ruim assortiment in doeksoorten. Van ruige, stevige, stoere tot soepele, transparante en lichte stoffen. Van dicht en gesloten tot diverse maten van transparantie. Waar de zon dus in meer of mindere mate doorheen komt. Bovendien is een groot deel ook te confectioneren tot vouwgordijn. De combinaties qua kleur en materialiteit zijn eindeloos!

Liefde voor natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen, kleur en mooie stoffen vormen het startpunt van de designers van Your Edition. Met als resultaat, een evenwichtige, verfijnde basiscollectie. No nonsens doeken met textuur, kamerhoog in een toegankelijk kleurenpalet, met meer en mindere mate van transparantie, meer en minder dichte doekstructuren. Soepelvallend, onderhoudsvriendelijk, met verfijnde gareneffecten voor een subtiel modisch accent.
Creëer een oase van rust met de basics van Your Edition!


Your Edition gordijnstof
Your Edition gordijnstof
Laden
Laden