Laminaat-, vinyl- en parketvloeren van topkwaliteit

Verbouwplannen? Een nieuwe vloer voor je keuken of badkamer nodig? Welkom in de wereld van Quick-Step. Of je nu de voorkeur geeft aan luxueuze vinyltegels, de authenticiteit van echt parket of de praktische voordelen van een laminaatvloer, je vindt zeker een vloer die perfect bij jouw behoeften en stijl past. En dat is nog niet alles, want alle vloeren van Quick-Step zijn makkelijk te plaatsen en zijn ontworpen om vele jaren prachtig te blijven.

De perfecte vloer voor iedere kamer

Quick-Step vloeren zijn extreem veelzijdig, waardoor je ze in het hele huis kunt gebruiken. En dankzij het uitgebreide assortiment aan ontwerpen en stijlen – van klassiek tot trendy – kan het bijna niet anders dan dat er een ideale vloer is voor elke kamer in je huis.

Laat je leiden naar de ideale vloer

De perfecte vloer voor je project kiezen is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Gelukkig is de Quick-Step FloorExplorer er om je te helpen. Beantwoord een paar eenvoudige vragen en krijg een overzicht van de vloeren die het best bij je wensen en stijl passen. Probeer hem nu via https://www.quick-step.be/nl-be/floorexplorer.


De populairste Quick Step vloeren vind je alvast terug in onze webshop.
Quick Step Impressive 1848
Quick Step Impressive 1626
Laden
Laden