Tarkett


Met meer dan 140 jaar ervaring is Tarkett een vertrouwd gezicht op de markt. Tarkett merkt zich door haar jarenlange ervaring in het produceren van kwaliteitsvloeren die bijdragen aan het welzijn van mens en milieu. de vinylrollen van ICONIK worden ontworpen volgens de Cradle to Cradle® principes. Ze worden vervaardigd met materialen uitgekozen door EPEA, een internationaal erkend wetenschappelijk instituut voor onderzoek en consultancy. Tarkett biedt transparantie over zijn productieprocessen. ICONIK-vloeren zijn 100 procent ftalaatvrij en hebben een heel lage VOC-uitstoot. Dat draagt zowel bij tot een betere luchtkwaliteit binnenshuis en maakt de woning gezonder, allergie- en astmavriendelijk.

Design


Een ruimte opknappen of vormgeven, begint bij de vloeren. In die optiek kun je blind vertrouwen op de ICONIK-collectie van Tarkett. Met een scala aan eindeloze variaties breng jij je huis gemakkelijk in de mediterraanse, scandinavische of landelijke sferen. Van schitterende kleuren, abstracte patronen en zwart-wit tot perfecte nabootsingen van natuurlijke materialen zoals hout en steen, de mogelijkheden zijn infiniet.

Materiaal en comfort


De ICONIK collectie van Tarkett is ontworpen voor zones met veel verkeer en is dus extra slijtvast én onderhoudsvriendelijk. Het dempende ontwerp zorgt voor een aangenaam loopcomfort en reduceert geluid, tot 21 decibel. De onderlaag absorbeert bovendien waardoor de ondervloer niet specifiek bewerkt hoeft te worden om compatibel te zijn met de ICONIK-vinylrollen. Tarkett staat volledig achter de kwaliteit van de vloeren door er garanties van tien tot vijfentwintig jaar aan te koppelen.


Tarkett ICONIK 280T Fumed Oak Light Brown
Tarkett Trends Breathe 05
Laden
Laden