Thiry Paints groep
Ruim 100 jaar geleden gestart als drogisterij te Leuven, gegroeid tot een verfwinkel in de jaren 50 en vandaag dé referentie voor verf, behang, vloerbekleding en raamdecoratie. Dat is Thiry Paints. Je vindt er alle grote merken en hebt een ruime keuze uit good – better – best producten. Zo kunnen onze adviseurs steeds de beste oplossing voor jouw project aanbieden.

Onze teams worden voortdurend bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste producten en aankomende trends. Je kan op ons rekenen voor technische ondersteuning, kleuradvies aan huis, grote voorraad, lange openingsuren en een team van experts dat meezoekt naar de beste oplossing.  

De Thiry Paints groep is de laatste jaren sterk gegroeid en heeft verdeelpunten in heel Vlaanderen. Ook Kromoxi te Limburg maakt deel uit van de groep.

Missie
Thiry Paints is een decoratiezaak gespecialiseerd in verf, behang, raamdecoratie en vloerbekleding. Al onze verkopers zijn specialisten in hun vak en adviseren je op een vakkundige manier bij je keuze van producten en kleuren. Een professionele afwerking start met professioneel advies en op deze manier inspireren we onze klanten om het beste uit hun thuisomgeving te halen.

Visie
Thiry Paints wil de éérste vanzelfsprekende keuze zijn voor iedereen die z’n huis wil verfraaien. Onze winkels zijn een bron van ideeën en inspiratie waar onze gepassioneerde verkopers je op een professionele manier adviseren bij de keuze van duurzame oplossingen.

Download hier onze bedrijfsbrochure.
Andre Thiry winkel Leuven
Thiry Paints filiaal Donk
Laden
Laden