Toegankelijke luxe gordijnen met een internationale uitstraling.

Loft 79 staat voor toegankelijke luxe en hoogstaande kwaliteit. Geïnspireerd door de
urban lifestyle van de moderne consument met een internationale uitstraling en een eigentijdse look & feel. Loft 79 heeft naast een klassieke collectie stoffen ook een groot aantal stoffen met verrassende dessins, ontworpen door vooraanstaande designers, passend binnen de thema’s basic, modern en landelijk.

Laat je verrassen door internationale klasse.

Internationale klasse maar dan voor thuis, van verfijnde jacquards tot basic unie en chique in between. Een collectie die matcht met strakke contouren, harde materialen, a touch of gold en natuurlijke gesteenten. Oud en nieuw, hard en zacht, klassiek en modern, breng het bij elkaar met de nieuwste items uit de Global Living collectie. Uniekwaliteit Polo is zo’n verbinder. Een probleemloze unie in een kleurenpalet van de aarde. Grand Canyon kleuren, oerwoud kleuren, kleuren van de oceaan, de lucht en het strand.

Gordijnen van hoge kwaliteit.

Doordat alles in eigen beheer wordt ontwikkeld en geproduceerd, is het mogelijk de gordijnstoffen goed onder controle te houden. Je krijgt dan ook op elk product een garantie op fabricagefouten. Alle Loft 79 producten zijn kleurecht, zo goed als krimpvrij en over het algemeen zijn de meeste, prima zelf te wassen.
Loft gordijnstof 6959
Loft gordijnstof 6962
Laden
Laden