EIJFFINGER BEHANG

Met uitgesproken en kleurige dessins op behang wil Eijffinger de wereld mooier maken. En dat doen zij al 145 jaar. In al die jaren is de nieuwsgierigheid, creativiteit en hang naar vernieuwing onveranderd gebleven en dat zie je dan ook terug in de collecties.

RUIME KEUZE

Het assortiment kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan kwaliteiten als vliesbehang en vinylbehang. Maar ook wandbekleding met natuurlijk materiaal, bekend onder de naam grasweefsel, ontbreekt niet. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de diversiteit in thema’s; basic, klassiek, Scandinavisch, romantisch, natuurlijk, etnisch en kinderkamer, je kunt het allemaal in de collecties van Eijffinger vinden.

BLIKVANGER

Naast het ‘gewone’ behang heeft Eijffinger ook een ruime keuze aan wandgrote afbeeldingen (wallpowers). Ga voor een blikvanger met grote geschilderde bloemen, een wolkenlucht, een bos met dieren of een betonlook muur. Dus kom zeker eens naar 1 van onze winkels om de boeken van dit merk door te bladeren en je te laten inspireren.
Eijffinger behang 300574
Eijffinger 389532
Eijffinger 399061
Laden
Laden