MASUREEL: Creativity with passion

Masureel is een 100% Belgisch bedrijf dat hoogwaardig kwaliteitsbehang produceert. Sinds jaar en dag bekleedt Masureel een internationale leiderspositie als kwaliteitsdrukker van hoogwaardig vliesbehang, textielbehang en interieurstoffen. Gedreven door passie en dankzij een constante aandacht voor innovatie, kwaliteit en creativiteit is Masureel verder uitgegroeid tot een sterk bedrijf met eigen imago en een mooie variatie van succesvolle merken zoals Guy Masureel, Khrôma, Zoom, …  Die worden verdeeld in meer dan 70 landen wereldwijd.

Art – Roots - Nature

Geworteld in het hart van West-Vlaanderen, kent Masureel een rijke familiegeschiedenis in de vlasteelt. Met respect voor die roots, zet Masureel zich in om de kloof tussen kunst en industrie te overbruggen. Van pril ontwerp tot afgewerkt product: alles wordt volledig in-huis gemaakt. Elk merk van Masureel wordt onderbouwd door een rijk archief aan textielontwerpen en een uitgebreide kunstcollectie. De onuitputtelijke creatieve drang van onze ontwerpers en het aanhoudend verlangen om de nieuwste technologieën toe te passen in productie, zorgen ervoor dat Masureel blijvend innoveert en uitblinkt in kleur, ontwerp en textuur. Daarenboven streeft Masureel ernaar een minimale impact te genereren op het milieu, in zowel onze productiefaciliteiten als de materialen die we produceren.

Voor elk wat wils…

De Zoom collecties bieden superieure kwaliteit voor een gemodereerd budget. Achter elke Khrôma collectie schuilt een uniek en origineel verhaal. Guy Masureel gaat een stapje verder dan de bestaande behang- en stoffenreeksen en creëert een ontmoeting tussen kunst en gevoel, zorgvuldig vervaardigd in het Masureel laboratorium en op het weefgetouw.


Voor elk project, voor elke sfeer en voor elke muur vindt u bij Masureel een uniek, eerlijk en passend behang!
Masureel behang
Masureel behang
Masureel behang
De stijlvolle behang collectie van Masureel werd deze maand vermeld in de Feeling Wonen en Gaël Maison. ✨ Verkrijgbaar bij Thiry Paints!

Ontdek de collectie in volgende filialen: Thiry Paints Brugge - Thiry Paints Ieper - Thiry Paints Roeselare - Thiry Paints Tielt - Thiry Paints Beveren-Leie - Kromoxi Bilzen - Thiry Paints Herent - Thiry Paints Vilvoorde - Thiry Paints Kapellen - Thiry Paints Temse - Thiry Paints Wommelgem
Laden
Laden