Stoopen & Meeûs : buitengewone decoratieve wand– en vloerafwerkingen van Belgische bodem.

“Als je het kan dromen, kan je het maken” is de visie die hen elke dag inspireert om nieuwe producten en nieuwe decoratieve technieken te ontwikkelen.
Ben je op zoek naar een strakke, naadloze afwerking of leunt je stijl meer aan bij een look met natuurlijke elementen en texturen?  De mogelijkheden met het Stoopen & Meeûs uitgebreid assortiment aan decoratieve producten en kleuren zijn eindeloos.


Stoopen & Meeûs Crustal.
Stoopen & Meeûs Stuc.
Stoopen & Meeûs Stuc.

Tijdloos modern, exclusief en handgemaakt. Creativiteit, kwaliteit en écht vakmanschap … never go out of style.

Als Belgisch merk met meer dan 125 jaar op de teller, weten ze wat het betekent om kwalitatieve producten te ontwikkelen en te produceren in hun fabriek te Antwerpen.  
In hun center of excellence leiden ze continu vakmannen op in de kneepjes van het vak. Ze ondersteunen hun partners in hun projecten en denken mee om de dromen van hun klanten te verwezenlijken.  
Zo hebben ze door de vele jaren heen een betrouwbaar netwerk opgebouwd van schilder-decorateurs met liefde en passie voor het vak !

De natuur als bron van inspiratie.

De natuur is altijd al een belangrijke bron van inspiratie geweest voor Stoopen & Meeûs.
Het merendeel van hun producten zijn van minerale oorsprong.  
Natuurlijke kalk, leem, krijt en zand zijn de belangrijkste ingrediënten voor hun afwerkingsproducten. Dit maakt deze decoratieve afwerkingen tot een gezonder alternatief, beter voor het leef- en werkklimaat en beter voor onze planeet.
En omdat ze deze verven en pleisters in poeders aanleveren, blijven ze langer houdbaar, is er minder verkwisting en geven ze de vakman alle vrijheid om er naar believen mee te experimenteren en creëren.

Stoopen & Meeûs
Pure Belgian Craftsmanship since 1894
A tradition of mastery, savoir faire and quality,
Laden
Laden